Niečo dobré z talianskej kuchyne: Zapečená MOZZARELLA S PESTOM 21. 7. 2021, 4:00 (aktualizované: 16. 7. 2024, 3:09)Zdroj: DUŠAN KŘÍSTEKReklamaReklamaredakciaPríprava: 70 minút. Množstvo: 6 porcií.Súvisiace článkyNajlepšie ZAPEČENÉ PALACINKY s tvarohom, jahodami a čokoládovou polevouSvieže ovocno-jogurtové NANUKY sa zídu do každej ruky!Pravá nedeľná špecialita: Šťavnaté HOVÄDZIE ZÁVITKY na červenom víneNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁMiro Jaroš sa na koncerte popasoval s technickými problémami.Miro Jaroš sa na koncerte popasoval s technickými problémami.0:23Anička Slováčková sa podelila o zábery z letnej dovolenky.Anička Slováčková sa podelila o zábery z letnej dovolenky.0:23Prežila autonehodu, bola v kóme, druhýkrát sa narodila. Dnes na oplátku pomáha núdznymPrežila autonehodu, bola v kóme, druhýkrát sa narodila. Dnes na oplátku pomáha núdznym1:02Výber pre vásNATIVIO