Recepty

Výborné predjedlo: ŠAMPIŇÓNOVÉ CROSTINI s parmezánom

redakcia
redakcia
23.5. 2021 4:00
Diskusia ()
Recepty

Výborné predjedlo: ŠAMPIŇÓNOVÉ CROSTINI s parmezánom

redakcia
redakcia
23.5. 2021 4:00
Diskusia ()

POSTUP:

  1. Cibuľu a 2 strúčiky cesnaku ošúpeme a nadrobno nakrájame. Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky. V hrnci rozohrejeme olej, na ktorom speníme cesnak s cibuľou. Pridáme plátky šampiňónov, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa tekutina nevyvarí. Primiešame nasekanú petržlenovú vňať.
  2. Bagetu nakrájame na menšie kúsky, ktoré opečieme na rozpustenom masle. Potrieme ich zvyšným cesnakom a navrstvíme na ne šampiňónovú zmes. Vrch ozdobíme plátkami parmezánu.

DOBRÁ RADA: Namiesto šampiňónov môžete použiť aj dubáky.

Najnovšiu knihu Recepty zo života nájdete v každom dobrom kníhkupectve.

Diskusia