Recepty

Výborná príloha k pečenému mäsu: Zeler na slanine

redakcia
redakcia
22.3. 2020 4:00
Diskusia ()
Recepty

Výborná príloha k pečenému mäsu: Zeler na slanine

redakcia
redakcia
22.3. 2020 4:00
Diskusia ()

Postup:

  1. Z ošúpaného zeleru nakrájame rezance hrubé ako hranolčeky. Slaninu a cibuľu nakrájame a opražíme na hlbšej panvici. Pridáme zeler, korenie, soľ, podlejeme trochou vody a dusíme 20 minút.
  2. Pred podávaním premiešame s výpekom z mäsa.
  3. Zeler najlepšie chutí ako príloha k pečenému bravčovému mäsu.
Počas Veľkej noci nesmie chýbať oblievačka a šibačka.

Symboly VEĽKEJ NOCI: Kde sa vzali a aký je ich význam?

Populárne články
Brooke Burke

Závideniahodná postava: Herečka Brooke Burke si kráti čas v karanténe cvičením

Gizka Oňová

Ona cvičí, on číta: Ako vyzerá karanténa u Gizky Oňovej?

Lady Gaga

Zábavou proti koronavírusu: Lady Gaga chystá televízny program plný hviezd

Monika Paločková so svojím tímom.

To všetko PRE TEBA! Slová lekárky Moniky dojali Slovensko, opísala deň boja s koronavírusom

Nadaný výtvarník Ivan Molnár (53) je samouk s kvalitami profesionála.

Majster replík: Profesionálny hasič má nevídaný talent, maľuje diela svetoznámych umelcov

Lieky pre ľudí pomáhajú aj zvieratám. Je to pravda?

Pomáhajú lieky pre ľudí aj zvieratám?

Zobraziť viac
Diskusia