Recepty

To je ale veľká dobrota: ÚDENÉ PSTRUHY na alpský spôsob

redakcia
redakcia
3.9. 2022 4:00
Diskusia ()
Recepty

To je ale veľká dobrota: ÚDENÉ PSTRUHY na alpský spôsob

redakcia
redakcia
3.9. 2022 4:00
Diskusia ()

POSTUP:

  1. Šľahačku dotuha vyšľaháme a zmiešame so scedenými brusnicami. Opatrne premiešame a do zmesi pridáme chren.
  2. Údené filety zbavíme kože, naservírujeme na taniere a na vrch ozdobne nanesieme ochutenú šľahačku.

Náš tip:

Namiesto pstruha môžete použiť aj údenú makrelu. Do šľahačky môžete pridať aj lyžicu medu, ostrú plnotučnú horčicu alebo pár kvapiek balzamového octu.

Recept od Márie Ďurajovej z Čadc

Diskusia