Recepty

Sýta POLIEVKA ZO ŽLTÉHO HRACHU s kúskami bravčového mäska

redakcia
redakcia
5.6. 2021 4:00
Diskusia ()
Recepty

Sýta POLIEVKA ZO ŽLTÉHO HRACHU s kúskami bravčového mäska

redakcia
redakcia
5.6. 2021 4:00
Diskusia ()

POSTUP:

  1. Hrach deň vopred namočíme do studenej vody, mäso umyjeme, osušíme a dobre osolíme.
  2. Hrach na druhý deň zlejeme a povaríme v 1,5 l neosolenej vody. Mäso nakrájame na kocky a spolu s cesnakom, tymianom, s nakrájaným zelerom a pórom a oboma druhmi vňate ho opečieme na rozpálenom oleji. Do hrnca pridáme 500 ml vody a dusíme, kým mäso nezmäkne.
  3. Hotové mäso vlejeme do hrachu a na miernom ohni povaríme ešte 30 minút. Polievku podávame s hriankami.

Najnovšiu knihu Recepty zo života nájdete v každom dobrom kníhkupectve.

Diskusia