Recepty

Kto by tomuto vedel odolať? BRAVČOVÉ MÄSO s rezancami

redakcia
redakcia
10.9. 2022 4:00
Diskusia ()
Recepty

Kto by tomuto vedel odolať? BRAVČOVÉ MÄSO s rezancami

redakcia
redakcia
10.9. 2022 4:00
Diskusia ()

POSTUP:

  1. Umyté mäso pokrájame na malé kocky, osolíme a premiešame s rozšľahanými bielkami a solamylom, ktorý sme rozmiešali s trochou vody.
  2. Na rozohriatom oleji mäso prudko opečieme, pridáme huby, na kolieska nakrájaný pór a mladú fazuľku. Spolu niekoľko minút opekáme.

Náš tip:
Približne 250 g uvarených čínskych rezancov opražte na 2 lyžiciach sójového oleja a pridajte k mäsu. Premiešajte a ihneď podávajte.

Recept od Berty Illéšovej z Vranova nad Topľou

Diskusia