Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie

Potrebujeme:

600 g bravčových rebierok, 500 g hrozna, soľ, mleté čierne korenie, olej

Postup:

1. Očistené a umyté rebierka nakrájame na 4 porcie, osolíme, okoreníme a prudko opečieme v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista.

2. Hrozno umyjeme, za hrsť krajších bobúľ odložíme na bok, zvyšok prepasírujeme cez sitko.

3. Opečené mäso na panvici podlejeme čerstvou hroznou šťavou a krátko podusíme. Nakoniec pridáme bobule hrozna, prehrejeme a podávame.

Bravčové rebierko po vinohradnícky
Bravčové rebierko po vinohradnícky
Zdroj: Dušan Křístek
Poslať emailom
Diskusia ()
Volocopter by mohol slúžiť ako taxík budúcnosti.

V Singapure predstavili taxík budúcnosti: Poradí si so vzdialenosťou aj zápchami

Populárne články
Volocopter by mohol slúžiť ako taxík budúcnosti.

V Singapure predstavili taxík budúcnosti: Poradí si so vzdialenosťou aj zápchami

Polákovci síce ako manželia prežili spolu iba rok, no ľúbili sa a schádzali dlhých 35 rokov.

Vdova po Karolovi Polákovi: Na sklonku života oľutoval, že ma neposlúchol

Samovyšetrenie prsníkov si pravidelne robí len desať percent žien.

Prípadov rakoviny prsníka stále rastie: 300 žien zomiera zbytočne

Natalie Portman

Natalie Portman v odvážnom outfite: Aj pred štyridsiatkou má stále čo ukázať!

Aj zemiakové brigády patrili k socializmu.

Život za socializmu: Spomínate si ešte na rady na banány a toaletný papier?

Vedeli ste

Vedia aj slony skákať?

Zobraziť viac
Diskusia