Dobré rady

O aperitíve

29.12. 2005 16:08
Diskusia ()
Archív
Archív
Zdroj: Archív
Dobré rady

O aperitíve

29.12. 2005 16:08
Diskusia ()
Archív
Archív
Zdroj: Archív

Aperitív podame pred bohatou hostinou, ale vhodný je aj pred začiatkom malého pohostenia.

Aperitív má chuť do jedla povzbudiť, nie utlmiť, preto si dávame vždy len jeden pohárik.

Aperitívy rozdeľujeme na ľahké – sekty – a sladké – campari, becherovka, portské, sherry, suché martini – a aperitívy ostrejšie - gin, whisky, slivovica.
Aperitív sladkej chuti podávame asi 20 minút pred začiatkom jedenia.

Poslať emailom
Diskusia ()
Umelec Dan Tanenbaum zarába na netradičnom nápade.

Zo záľuby tisícový biznis: Neuveríte, z čoho umelec Dan vyrába tieto predmety!

Populárne články
Ilustračné foto.Sponzorované

Pomôžme stovke bojovníkov postaviť sa osudu

Herečka Eva Longoria

Zúfalá manželka Eva Longoria: Kvôli práci ma nespoznáva vlastný syn!

V horách s chladnejšou zimou si obyvatelia stavajú tehlové domy.

Rozdeľuje ich pôvod, ale spája „Voňajúci pán“. Do mŕtvych investujú viac než do seba

Neprehliadnuteľný a nesmierne elegantný v Rostandovom Cyranovi z Bergeracu.

Nevídaný zážitok a úspech: Hercovi Štefanovi Bučkovi tlieskal Štrasburg, Paríž aj Berlín!

Ilustračné foto.Sponzorované

Pomôžme stovke bojovníkov postaviť sa osudu

Vedeli ste

Vo vode sa scvrkáva koža.

Zobraziť viac
Diskusia