Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečivo vo forme

14.12.2005 (50/2005) Vianoce sa blížia, je najvyšší čas začať s pečením tradičného pečiva. Aby sa koláčiky podarili, záleží nielen na príprave cesta a správnej teplote rúry, ale aj na vymazaní plechu a form.
Pečivo vo forme
1 fotografia v galérii
Ilustračné foto
Autor fotografie: Archív

Ak pečieme z lístkového cesta, plech nevymazávame, ale len opláchneme studenou vodou.

Na trené maslové a piškótové cestá vymažeme formy zmäknutým maslom a vysypeme ich múkou, prípadne jemnou strúhankou zmiešanou s múkou.

Ak pečieme ovocnú tortu, ktorá je pomerne vlhká, formu najprv vymažeme a potom jej dno aj steny vyložíme pergamenovým papierom.

Odoslaním mailu potvrdzujem, že som oprávnený šíriť pripojené informácie, a že ich zverejnením nebudú porušené žiadne osobné či majetkové ani iné práva tretích strán. Spoločnosť Život Publishing, a.s. spracúva osobné údaje v súlade s platnými právnymi predpismi. Viac informácií nájdete na webstránke http://www.newsandmedia.sk/gdpr.

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×