Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

O aperitíve

29.12.2005 (52/2005) Aperitív podame pred bohatou hostinou, ale vhodný je aj pred začiatkom malého pohostenia.
O aperitíve
1 fotografia v galérii
Ilustračné foto
Autor fotografie: Archív

Aperitív má chuť do jedla povzbudiť, nie utlmiť, preto si dávame vždy len jeden pohárik.

Aperitívy rozdeľujeme na ľahké – sekty – a sladké – campari, becherovka, portské, sherry, suché martini – a aperitívy ostrejšie - gin, whisky, slivovica.
Aperitív sladkej chuti podávame asi 20 minút pred začiatkom jedenia.

Odoslaním mailu potvrdzujem, že som oprávnený šíriť pripojené informácie, a že ich zverejnením nebudú porušené žiadne osobné či majetkové ani iné práva tretích strán. Spoločnosť Život Publishing, a.s. spracúva osobné údaje v súlade s platnými právnymi predpismi. Viac informácií nájdete na webstránke http://www.newsandmedia.sk/gdpr.

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×