Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové mäso s rezancami

11.10.2019 (36/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Bravčové mäso s rezancami
2 fotografie v galérii
Bravčové mäso s rezancami
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

400 g bravčového mäsa, 100 g húb, 1 mladý pór, 100 g mladej fazuľky, 2 bielky, 1 PL solamylu, soľ, olej, 250 g uvarených čínskych rezancov, 2 PL sójového oleja

POSTUP:

1. Umyté mäso pokrájame na malé kocky, osolíme a premiešame s rozšľahanými bielkami a solamylom, ktorý sme rozmiešali s trochou vody.

2. Na rozohriatom oleji mäso prudko opečieme, pridáme huby, na kolieska nakrájaný pór a mladú fazuľku. Spolu niekoľko minút opekáme.

3. Uvarené čínske rezance opražíme na rozohriatom sójovom oleji a pridáme k mäsu. Premiešame a ihneď podávame.

Bravčové mäso s rezancami 2 fotografie v galérii Bravčové mäso s rezancami Zdroj: Dušan Křístek

 

 

 

Zasmejte sa s nami!
Husací perkelt
Zasmejte sa s nami!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×