Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapustové palacinky

03.10.2019 (35/2019) Príprava: 40 minút; Množstvo: 4 porcie
Kapustové palacinky
2 fotografie v galérii
Kapustové palacinky
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

600 g hlávkovej kapusty, 750 ml mlieka, 3 vajcia, 250 g hladkej múky, soľ, štipka prášku do pečiva, olej

POSTUP:

1. Očistenú hlávkovú kapustu nakrájame na tenké rezance, sparíme vriacou vodou, necháme postáť asi 20 minút. Kapustu scedíme a počkáme, kým vychladne.

2. Z mlieka, vajec, hladkej múky, zo soli a z prášku do pečiva pripravíme redšie palacinkové cesto. Vmiešame doň pripravenú kapustu, premiešame a necháme postáť.

3. Na panvici rozpálime olej a pečieme na ňom malé palacinky. Hotové môžeme posypať tvrdým syrom.

Kapustové palacinky 2 fotografie v galérii Kapustové palacinky Zdroj: Dušan Křístek

 

 

 

Zasmejte sa s nami!
Husací perkelt
Zasmejte sa s nami!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×