Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cuketový nákyp s cestovinami

11.09.2019 (32/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 6 porcií
Cuketový nákyp s cestovinami
1 fotografia v galérii
Cuketový nákyp s cestovinami
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 hrnčeky na kocky nakrájanej cukety, 1 hrnček nakrájanej cibule, 1 hrnček cestovín – kolienok, 2 lyžice hrubej múky, 3 vajcia, 5 strúčikov cesnaku, 1/2 hrnčeka oleja, petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, 1 hrnček mäkkej salámy, tuk na vymastenie a strúhanku na vysypanie pekáča

POSTUP:

1. Vo vriacej osolenej vode podľa návodu uvaríme kolienka, scedíme a necháme odkvapkať.

2. Do misy dáme nakrájanú cuketu, cibuľu, múku, vajcia, olej, roztlačený cesnak, cestoviny, nasekanú petržlenovú vňať a salámu. Zmes dôkladne premiešame, osolíme a okoreníme.

3. Pekáč vymastíme tukom a vysypeme strúhankou. Do pekáča navrstvíme zmes a povrch uhladíme a zakryjeme alobalom. Pečieme vo vyhriatej rúre 20 minút, odokryjeme a dopečieme dozlatista. Podávame so zeleninovým šalátom.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Plynová rúra: stupeň 3-4

Čas pečenia: 30 až 40 minút

 

 

Pokožke dáva suché a horúce počasie zabrať: Viete, ako si ju po lete oživíte?
Otvorená spoveď Bibiany Ondrejkovej: Pred týmto chce ochrániť svoje dcéry!
Zapečený syr

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×