Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hliva na slanine

06.09.2019 (32/2019) Príprava: 20 minút; Množstvo: 2 porcie
Hliva na slanine
2 fotografie v galérii
Hliva na slanine
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

200 g hlivy ustricovej, 50 g slaniny, 2 vajcia, petržlenová vňať, soľ, olej

POSTUP:

1. Slaninu pokrájame na tenké plátky a opečieme ich dozlatista. Pridáme očistenú pokrájanú hlivu a udusíme ju domäkka.

2. Do panvice rozbijeme vajcia, ale nemiešame, iba ich necháme stuhnúť, osolíme a posypeme petržlenovou vňaťou.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Plynová rúra: stupeň 3-4

Čas pečenia: 20 až 30 minút

Hliva na slanine 2 fotografie v galérii Hliva na slanine Zdroj: Dušan Křístek

 

 

 

Pokožke dáva suché a horúce počasie zabrať: Viete, ako si ju po lete oživíte?
Otvorená spoveď Bibiany Ondrejkovej: Pred týmto chce ochrániť svoje dcéry!
Zapečený syr

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×