Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fašírky z údeného mäsa

23.08.2019 (30/2019) Príprava: 40 minút; Množstvo: 6 porcií
Fašírky z údeného mäsa
1 fotografia v galérii
Fašírky z údeného mäsa
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

300 g údeného bravčového mäsa, 300 g zemiakov uvarených v šupke, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Mäso a ošúpané zemiaky pomelieme na mlynčeku na mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme žĺtky a vypracujeme hladkú hmotu.

2. Z mäsovo-zemiakovej masy lyžicou odoberáme kúsky, z ktorých formujeme fašírky. Obalíme v rozšľahaných bielkoch a strúhanke.

3. V panvici rozohrejeme dostatočné množstvo oleja a fašírky na ňom z oboch strán vyprážame do zlatohneda.

 

 

 

Čo robia bývalí vrcholoví športovci po skončení kariéry? V tomto bohatnú!
Donna išla do plaviek a ukázala perfektnú figúru: Štyri roky pred 50 sa nemá za čo hanbiť!
Zasmejte sa s nami!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×