Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fašírky z údeného mäsa

23.08.2019 (30/2019) Príprava: 40 minút; Množstvo: 6 porcií
Fašírky z údeného mäsa
1 fotografia v galérii
Fašírky z údeného mäsa
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

300 g údeného bravčového mäsa, 300 g zemiakov uvarených v šupke, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Mäso a ošúpané zemiaky pomelieme na mlynčeku na mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme žĺtky a vypracujeme hladkú hmotu.

2. Z mäsovo-zemiakovej masy lyžicou odoberáme kúsky, z ktorých formujeme fašírky. Obalíme v rozšľahaných bielkoch a strúhanke.

3. V panvici rozohrejeme dostatočné množstvo oleja a fašírky na ňom z oboch strán vyprážame do zlatohneda.

 

 

 

Dávali mu tri týždne života: Slovenský záchranár šokoval lekárov!
Roky mal v myšlienkach rovnakú melódiu: Keď to zistil, nedokázal si vysvetliť, že ju poznal!
Známy košický muzikant, ktorý hrá s Chinaski: Tomi zažil niečo, čo pripomína zázrak!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×