Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Červené kura

21.08.2019 (29/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Červené kura
1 fotografia v galérii
Červené kura
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 kura, 4 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice octu, 6 lyžíc kryštálového cukru, 2 lyžičky mletého zázvoru, tuk na vymastenie pekáča

POSTUP:

1. Zo sójovej omáčky, octu, cukru a zázvoru pripravíme marinádu.

2. Umyté kura preložíme na vymastený pekáč a dôkladne potrieme (aj zvnútra) marinádou. Dáme prikryté do rúry vyhriatej na 200 °C. Po polhodine odokryjeme, znížime teplotu na 180 °C a dopečieme domäkka. Počas pečenia neustále potierame zvyšnou marinádou.

3. Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Plynová rúra: stupeň 3-4

Čas pečenia: 40 až 60 minút

 

 

 

Odvážna hviezda zo seriálu Dr. House: Pre zvieratá donaha!
Mexické tortily
Drogy a alkohol sú minulosťou. Z Kate Moss je triezva elegantná dáma, môže za to tento muž!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×