Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Paradajkovo-šampiňónový šalát

12.08.2019 (28/2019) Príprava: 15 minút; Množstvo: 6 porcií
Paradajkovo-šampiňónový šalát
1 fotografia v galérii
Paradajkovo-šampiňónový šalát
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 póry, 3 hrnčeky šampiňónov, 2 lyžice petržlenovej vňate, 3 hrnčeky cherry paradajok, 1 strúčik cesnaku, 1/2 hrnčeka bieleho jogurtu, 3 lyžice citrónovej šťavy, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Pór očistíme, umyjeme, osušíme a nakrájame na kolieska. Šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky. Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na štvrtiny. Petržlenovú vňať nasekáme.

2. Cesnak ošúpeme, najemno nasekáme a zamiešame spolu s citrónovou šťavou do jogurtu. Petržlenovú vňať vmiešame do dresingu, osolíme a okoreníme.

3. Zeleninu dáme do väčšej misy, zalejeme dresingom a dôkladne premiešame. Pred podávaním dáme šalát vychladiť.

 

 

Jadranské more ako ste ho ešte nezažili: Spoznajte jeho ostrovy a zákutia loďou!
V 26 rokoch bola chorá, vyhorená a nešťastná. Potom prešla 4 200 kilometrov naprieč USA, aby našla pokoj
Pri varení mala stále pocit, že v kuchyni nie je sama: Keď sa raz obzrela, neverila vlastným očiam!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×