Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hubovník

09.08.2019 (28/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Hubovník
1 fotografia v galérii
Hubovník
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

500 g čerstvých húb, 6 vajec, 6 rožkov, 150 ml mlieka, 5 strúčikov cesnaku, hladká múka na zahustenie, soľ, mletá rasca, tuk na vymastenie plechu, petržlenová vňať, kôpor a pažítka

POSTUP:

1. Rožky pokrájame na kocky, pokvapkáme mliekom, aby ho nasiakli. Huby očistíme, nakrájame nadrobno a zmiešame s rožkami. Pridáme vajcia, soľ, rascu a roztlačený cesnak.

2. Masu zahustíme múkou, aby vzniklo redšie cesto. Primiešame nadrobno nasekanú petržlenovú vňať, pažítku a kôpor.

3. Cesto preložíme na vymastený plech a v rúre vyhriatej na 180 °C pečieme 45 až 60 minút. Po upečení necháme vychladnúť a nakrájame na kocky ako koláč.

Elektrická rúra: 180 °C

Teplovzdušná rúra: 160 °C

Plynová rúra: stupeň 3 – 4

 

 

Jadranské more ako ste ho ešte nezažili: Spoznajte jeho ostrovy a zákutia loďou!
V 26 rokoch bola chorá, vyhorená a nešťastná. Potom prešla 4 200 kilometrov naprieč USA, aby našla pokoj
Pri varení mala stále pocit, že v kuchyni nie je sama: Keď sa raz obzrela, neverila vlastným očiam!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×