Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Brabantské vajcia so špenátom

10.07.2019 (14/2019) Príprava: 15 minút; Množstvo: 4 porcie
Brabantské vajcia so špenátom
1 fotografia v galérii
Barbantské vajcia so špenátom
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

200 g čerstvého špenátu, 250 g šampiňónov, 2 lyžice masti alebo oleja, 1 menšia cibuľa, soľ, čierne korenie, mletá rasca, 4 lyžice kyslej smotany, 4 vajíčka, pažítka

POSTUP:

1. Očistené šampiňóny a umytý špenát dáme na opraženú cibuľku a podusíme domäkka. Osolíme, okoreníme.

2. Pridáme smotanu a dôkladne premiešame.

3. Potrasieme panvicou, aby bola masa rovnomerne po celej panvici a na ňu rozbijeme vajcia. Každé vajíčko osolíme a posypeme pažítkou. Varíme pod pokrievkou 5 minút. Podávame s pečivom.

 

Ako prvá Slovenka v UNESCO spolurozhoduje o kultúrnom dedičstve: Či chceme, alebo nie, trocha nám trčí slama z čižiem
Grilované kuracie krídelká
S dávnym priateľom sa stretli v nemocnici. Jeho obraz spadol presne vtedy, keď sa to stalo!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×