Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca panna cotta

20.06.2019 (12/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Domáca panna cotta
1 fotografia v galérii
Domáca panna cotta
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

300 ml smotany na šľahanie, 300 ml plnotučného mlieka, 50 g kryštálového cukru, 1 vanilkový struk, 20 g želatíny, čokoláda a ovocie na ozdobenie

POSTUP:

1. Želatínu namočíme do 200 ml zohriateho mlieka približne na 30 minút. Do hrnca nalejeme smotanu, zvyšné mlieko, cukor, vnútro vanilkového struku a necháme prevariť.

2. Scedíme a pridáme rozpustenú želatínu v mlieku. Premiešame pri teplote pod bodom varu (želatína sa nesmie variť!).

3. Zmes nalejeme do pripravených nádob a necháme tuhnúť 5-6 hodín v chladničke. Vyklopíme, ozdobíme ovocnou omáčkou a čerstvým ovocím.

 

Ako prvá Slovenka v UNESCO spolurozhoduje o kultúrnom dedičstve: Či chceme, alebo nie, trocha nám trčí slama z čižiem
Grilované kuracie krídelká
S dávnym priateľom sa stretli v nemocnici. Jeho obraz spadol presne vtedy, keď sa to stalo!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×