Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mäsový šalát s paprikou

12.06.2019 (11/2019) Príprava: 20 minút; Množstvo: 4 porcie
Mäsový šalát s paprikou
1 fotografia v galérii
Mäsový šalát s paprikou
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

600 g hovädzieho a bravčového pečeného mäsa, 200 g sterilizovaných uhoriek, 200 g zelenej papriky, 200 ml majonézy, kečup, 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, soľ, ocot, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Mäso nakrájame na kocky. Zelenú papriku opečieme na rozpálenej platni, olúpeme, odstránime jadrovník a nakrájame s cibuľou a uhorkami na tenké rezance.

2. Majonézu ochutíme soľou, korením, octom, kečupom a prelisovaným cesnakom. Všetko zľahka premiešame a necháme v chladničke odležať.

Náš tip: Ak chceme papriky ľahšie ošúpať, stačí ich nechať piecť pri teplote 200 °C približne 15 minút, potom zavrieť na ďalších 15 minút do mikroténového vrecka, aby sa sparili. Po jemnom vychladnutí sa papriky dajú ošúpať za pár sekúnd.

 

Pre film všetko! Česká herečka Eliška Balzerová zmenila kvôli úlohe imidž
Zasmejte sa s nami!
Doteraz najväčší ďalekohľad prekoná štvornásobne: Pozrite sa, ako bude vyzerať nová nádej astronómie!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×