Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mäsový šalát s paprikou

12.06.2019 (11/2019) Príprava: 20 minút; Množstvo: 4 porcie
Mäsový šalát s paprikou
1 fotografia v galérii
Mäsový šalát s paprikou
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

600 g hovädzieho a bravčového pečeného mäsa, 200 g sterilizovaných uhoriek, 200 g zelenej papriky, 200 ml majonézy, kečup, 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, soľ, ocot, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Mäso nakrájame na kocky. Zelenú papriku opečieme na rozpálenej platni, olúpeme, odstránime jadrovník a nakrájame s cibuľou a uhorkami na tenké rezance.

2. Majonézu ochutíme soľou, korením, octom, kečupom a prelisovaným cesnakom. Všetko zľahka premiešame a necháme v chladničke odležať.

Náš tip: Ak chceme papriky ľahšie ošúpať, stačí ich nechať piecť pri teplote 200 °C približne 15 minút, potom zavrieť na ďalších 15 minút do mikroténového vrecka, aby sa sparili. Po jemnom vychladnutí sa papriky dajú ošúpať za pár sekúnd.

 

Zasmejte sa s nami!
Časopis Život strávil dva dni s legendárnym Karlom Gottom. Zážitok z hotela hovorí za všetko
Na posledné dni svojho života myslel už pár rokov: Maestro zanechal manželke rozprávkové dedičstvo

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×