Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medové kačacie prsia

26.06.2019 (13/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 2 porcie
Medové kačacie prsia
1 fotografia v galérii
Medové kačacie prsia
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

2 kusy kačacích pŕs; 4 lyžice pikantnej sójovej omáčky, 4 lyžice medu, 1 lyžica, oleja, mleté biele korenie, soľ

POSTUP:

1. V mise zmiešame sójovú omáčku, med, korenie a soľ.

2. Prsia zbavíme kože, nakrájame na plátky a vložíme do marinády. Dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.

3. Gril alebo grilovaciu panvicu rozpálime a potrieme olejom. Prsia za častého obracania z oboch strán grilujeme 8 až 10 minút. Počas grilovania potierame zvyšnou marinádou. Hotové prsia podávame s listovým šalátom.

 

Ako prvá Slovenka v UNESCO spolurozhoduje o kultúrnom dedičstve: Či chceme, alebo nie, trocha nám trčí slama z čižiem
Grilované kuracie krídelká
S dávnym priateľom sa stretli v nemocnici. Jeho obraz spadol presne vtedy, keď sa to stalo!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×