Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčací šalát s grepom

27.05.2019 (9/2019) Príprava: 15 minút; Množstvo: 4 porcie
Morčací šalát s grepom
1 fotografia v galérii
Morčací šalát s grepom
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

500 g morčacieho mäsa, 1 ružový grep, 1 malá konzerva ananásových kociek, 2 lyžice ananásovej šťavy, 200 g bieleho jogurtu, 1 lyžička karí korenia, soľ

POSTUP:

1. Morčacie mäso uvaríme na pare alebo v troške vody a vychladnuté pokrájame na kocky. Grep olúpeme, odblaníme a pokrájame. Pridáme odkvapkaný ananás.

2. Ananásovú šťavu vymiešame s jogurtom, karí a štipkou soli.

3. Všetky suroviny premiešame, zalejeme jogurtovým dresingom a necháme stáť v chlade 2 hodiny. Misky vystelieme ľadovým alebo kučeravým šalátom a naplníme morčacím šalátom.

 

„Čokoľvek sa mi v živote deje, nevnímam ako záťaž, skôr sledujem, čo opäť dokážem,“ hovorí rozvádzajúca sa Haasová
Hubové taštičky
„Nepropagujeme režim, ale pripomíname históriu,“ hovorí modelár, ktorý na priehrade simuluje vojnové bitky

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×