Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrkvový džem s medom

23.05.2019 (9/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Mrkvový džem s medom
1 fotografia v galérii
Mrkvový džem s medom
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 kg mrkvy, 1 kg medu, šťava zo 4 citrónov, 4 hrušky, 4 balíčky vanilínového cukru, 2 lyžičky škorice

POSTUP:

1. Očistenú mrkvu najemno postrúhame do hrnca, pridáme med, citrónovú šťavu, vanilínový cukor a škoricu. Varíme na slabšom ohni pri občasnom miešaní 40 minút. Zmes necháme vychladnúť a potom ju rozmixujeme.

2. Očistené hrušky nakrájame na tenké plátky. Džem opäť zohrejeme, pridáme hrušky a spolu povaríme 20 minút.

3. Horúce plníme do pohárov, uzatvoríme a krátko sterilizujeme.

 

„Čokoľvek sa mi v živote deje, nevnímam ako záťaž, skôr sledujem, čo opäť dokážem,“ hovorí rozvádzajúca sa Haasová
Hubové taštičky
„Nepropagujeme režim, ale pripomíname históriu,“ hovorí modelár, ktorý na priehrade simuluje vojnové bitky

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×