Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinová paštéta

17.04.2019 (8/2019) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Hydinová paštéta
1 fotografia v galérii
Hydinová paštéta
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 kg kuracieho mäsa, 500 g hydinových pečení, 100 g cibule, 40 g masla, 6 lyžíc vína, 200 g šľahačky, 50 g pistácií, 50 g vlašských orechov, tymian, soľ, mleté čierne korenie, mletý koriander

POSTUP:

1. Z kuraťa stiahneme kožu, vykostíme ho a pokrájame na malé kúsky. Cibuľu a pečeň pokrájame a orestujeme spolu s kuraťom na masle. Smažíme asi 3 minúty, potom okoreníme, osolíme, zalejeme vínom a odstavíme.

2. Mäso a pečeň aj so šťavou dvakrát najemno pomelieme v mäsovom mlynčeku. Zmiešame so šľahačkou, s nasekanými pistáciami, koriandrom a mletými vlašskými orechmi. Paštétou naplníme srnčí chrbát, navrch poukladáme tymian a odložíme do chladu

3. Podávame ozdobené sekanými orechmi.

 

Ekologickú katastrofu spomínali už v 80. rokoch. Zemplínsky trojuholník smrti stvoril najväčšie odkalisko na svete
Verejné vyznanie: Filip Tůma odhalil, čo si myslí o partnerke Nele. Sen každej ženy!
Partia súkromných detektívov, aféry s modelkami, úzkosti. Pravda o dokonalých Beckhamovcoch!

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×