Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebierka na jablkách

20.03.2019 (6/2019) Príprava: 25 minút; Množstvo: 4 porcie
Rebierka na jablkách
1 fotografia v galérii
Rebierka na jablkách
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 mäsité rebierka, 200 ml vývaru, 50 g masla, 2 väčšie jablká, hladká múka, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP:

1. Rebierka opláchneme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a z oboch strán prudko opečieme na masle.

2. Opečené rebierka dáme do pekáča, zalejeme vývarom, prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 170 °C asi 120 minút.

3. Olúpané jablká prekrojíme na polovice, vyberieme jadierka a nakrojíme, aby vznikol vejárik. Jablká opečieme a každú polovicu dáme na rebierka tesne pred dopečením.

 

Vyprážané vajcia
Zuzana Kubovčíková o nečakaných slovách od manžela: Týmto ju úplne odrovnal!
Etnologička: Veľká noc? Znie to pozoruhodne, no komunisti mali so „Sviatkami jari“ vlastne pravdu

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×