Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát s údeným lososom

23.01.2019 (1/2019) Príprava: 15 minút; Množstvo: 4 porcie
Šalát s údeným lososom
1 fotografia v galérii
Šalát s údeným lososom
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 jablko, 8 reďkoviek, 100 g cherry paradajok, 100 g hlávkového šalátu, 100 g poľného šalátu alebo žeruchy, 1 uhorka, 1 šalotka, 200 g údeného lososa, 4 lyžice olivového oleja, 3 lyžice citrónovej šťavy, soľ, korenie, 1 lyžica pražených mandlí

POSTUP:

1. Zeleninu a jablko umyjeme, očistíme a nakrájame do misy. Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, so soľou a s korením. Šalát zalejeme pripravenou zálievkou.

2. Pridáme lososa nakrájaného na plátky a opatrne premiešame. Nakoniec posypeme posekanými mandľami.

3. Šalát podávame s opečeným chlebom, poprípade ozdobíme vajíčkom uvareným natvrdo.

 

Jennifer Lopez na fotografiách s dokonalým telom. Povedz nám, ako to robíš, prosia ju fanúšičky!
Slováci v New Yorku: Brooklyn si pochutnáva na dobrote babky Júlie z Litmanovej!
Hrôza na školách: Učitelia bojujú so šikanou, každý mesiac žiadajú o pomoc dvaja pedagógovia

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×