Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor na cesnaku

19.12.2018 Príprava: 20 minút; Množstvo: 4 porcie
Kapor na cesnaku
1 fotografia v galérii
Kapor na cesnaku
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

600 g očisteného kapra, 40 g cibule, 25 g cesnaku, 80 g rajčín, 60 g tuku, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP:

1. Kapra pokrájame na 4 porcie, osolíme a okoreníme. Na pekáč dáme tuk, nakrájanú cibuľu a rajčiny. Na ne poukladáme pripravenú rybu.

2. V rúre predhriatej na 180 °C zapečieme, podlejeme vodou a pečieme za občasného prelievania vlastnou šťavou približne 30 minút.

3. Asi 5 minút pred koncom pečenia potrieme roztlačeným cesnakom a dopečieme.

Podávame preliate vlastnou šťavou.

 

Autizmus chlapcovi priniesol veľký dar. Videl veci, o ktorých rodičia netušili!
Sprchový kút vám zmonitoruje životné funkcie a steny premaľujete jedným klikom: Takto bude vyzerať dom budúcnosti!
Vlado Varga: Futbal vždy odzrkadľoval stav spoločnosti, keď padne ten slovenský na samé dno, kto ho vzkriesi?

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×