Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapekané zemiaky

27.11.2018 (42/2018) Príprava: 15 minút, Množstvo: 4 porcie
Zapekané zemiaky
1 fotografia v galérii
Zapekané zemiaky
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

500 g zemiakov, 250 g smotany na šľahanie, 3 vajcia, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kolieska a navrstvíme do zapekacej misky.

2. Smotanu zmiešame s vajcami, osolíme, okoreníme a zalejeme pripravené zemiaky. Pečieme v rúre na 180 °C približne hodinu. Potom teplotu zvýšime na 200 °C a ešte 10 minút zapečieme, aby mali zemiaky navrchu zlatú kôrku.

 

Banícke mestečko motivuje mladé rodiny 300-eurovým príspevkom pri narodení dieťaťa
Lahodný hokkaidový šalát
Mal ísť domov, ale nohy ho viedli inam. Vďaka tomu zachránil ľudský život!

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×