Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát z hovädzieho mäsa a zo sóje

23.11.2018 (41/2018) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Šalát z hovädzieho mäsa a zo sóje
1 fotografia v galérii
Šalát z hovädzieho mäsa a sóje
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 1/2 hrnčeka uvareného hovädzieho mäsa, 2 hrnčeky uvarenej sóje, 1 cibuľa, 1 pór, 2 lyžice sterilizovaného hrášku, soľ, mleté čierne korenie, 1 hrnček majonézy, 1 lyžička horčice, 1 lyžica petržlenovej vňate

POSTUP:

1. Uvarené a na kocky nakrájané mäso dáme do šalátovej misy. Uvarenú sóju scedíme a pridáme k mäsu.

2. Cibuľu ošúpeme, pór očistíme a nakrájame nadrobno. Pridáme do mäsa so scedeným hráškom, osolíme a okoreníme. V majonéze rozmiešame horčicu a zmes dôkladne zamiešame do šalátu.

3. Nakoniec šalát posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a premiešame. Podľa potreby dochutíme.

Náš tip: Ak sa vám šalát zdá priveľmi suchý, stačí pridať 1 - 2 lyžice olivového oleja.

 

Banícke mestečko motivuje mladé rodiny 300-eurovým príspevkom pri narodení dieťaťa
Lahodný hokkaidový šalát
Mal ísť domov, ale nohy ho viedli inam. Vďaka tomu zachránil ľudský život!

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×