Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Brusnicové kura

05.11.2018 (39/2018) Príprava: 20 minút; Množstvo: 4 porcie
Brusnicové kura
1 fotografia v galérii
Brusnicové kura
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 kura, 1 hrnček zaváraných brusníc, soľ, mletá červená paprika, olej na vyprážanie

POSTUP:

1. Kura umyjeme, osušíme a rozštvrtíme. Mäso dôkladne potrieme soľou a paprikou.

2. Vo väčšom hrnci rozpálime olej, na ktorom mäso sprudka zo všetkých strán opečieme. Podlejeme dostatočným množstvom vody, prikryjeme a dusíme domäkka.

3. Nakoniec k mäsu pridáme zavárané brusnice a krátko povaríme. Podávame s ryžou a so zeleninovým šalátom.

 

Gaštanovo-cibuľový chlieb
Život sa na Ples v opere pozrel očami porotcu nákupných maniačok Michala Saba: Toto sú naše favoritky!
Lode, ktoré poslal Dunaj „ku dnu“: Prečo sa potopila bratislavská plávajúca reštaurácia?

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×