Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia s karí a jablkom

27.08.2018 (30/2018) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Kuracie prsia s karí a jablkom
1 fotografia v galérii
Kuracie prsia s karí a jablkom
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 kuracie prsia, 100 g mandľových lupienkov, 1 jablko, 2 lyžice masla, soľ, brusnicový džem, mleté biele korenie, korenie karí

POSTUP:

1. Kuracie mäso umyjeme, nakrájame na tenšie plátky a jemne naklepeme. Osolíme, okoreníme a jemne ochutíme korením karí. V panvici rozpustíme maslo, na ktorom mäso z oboch strán opečieme. Vyberieme a odložíme na teplé miesto.

2. Jablko umyjeme, zbavíme jadierok a nakrájame na hrubšie kolieska. Vo výpeku po mäse jablko krátko opečieme. Mandľové lupienky usmažíme na suchej panvici dozlatista.

3. Mäso preložíme na tanier a posypeme usmaženými lupienkami. Navrch rozložíme opečené plátky jablka. Nakoniec ozdobíme brusnicovým džemom. Ako prílohu podávame ryžu.

 

Slaná čokoláda a pralinky, olivový olej. Slovinská riviéra vás starobylými uličkami prenesie do Benátok
Románik a spoločné dieťa? Americký portál oslovil priateľov Lady Gaga, povedali to jasne!
Veštenie z kávy zo zábavy sa skončilo príbehom ako z románu. Osudové stretnutie na pláži!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×