Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Svieža avokádová nátierka

23.08.2018 (30/2018) Príprava: 10 minút; Množstvo: 4 porcie
Svieža avokádová nátierka
1 fotografia v galérii
Svieža avokádová nátierka
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

1 zrelé avokádo, 100 g masla, šťava z 1 limetky, 1 malá červená cibuľa, soľ, čierne korenie

POSTUP:

1. Dostatočne zrelé avokádo prepolíme, vyberieme kôstku, dužinu vydlabeme a roztlačíme vidličkou.

2. Najemno nasekáme cibuľku a primiešame spolu s maslom a limetkovou šťavou k avokádu.

3. Podávame s čerstvým chlebom alebo pšeničnou plackou a so zeleninou.

 

Ako prvá Slovenka v UNESCO spolurozhoduje o kultúrnom dedičstve: Či chceme, alebo nie, trocha nám trčí slama z čižiem
Grilované kuracie krídelká
S dávnym priateľom sa stretli v nemocnici. Jeho obraz spadol presne vtedy, keď sa to stalo!

Focus Media
VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×