Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tvarohová kávová torta

11.08.2018 (28/2018) Príprava: 30 minút; Množstvo: 12 porcií
Tvarohová kávová torta
1 fotografia v galérii
Tvarohová kávová torta
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

500 g jemného tvarohu, 500 g piškót, 250 ml kyslej smotany, 2 balíčky vanilínového cukru, 4 lyžice práškového cukru, 3 bielky, 250 ml uvarenej kávy, 2 lyžice kakaa, 1 lyžica rumu, mletá škorica

POSTUP:

1. Bielky vyšľaháme s jedným vanilínovým cukrom na tuhý sneh. Tvaroh zmiešame so smotanou, s práškovým a vanilínovým cukrom. Do tvarohovej zmesi opatrne zamiešame sneh.

2. Na dno tortovej formy naukladáme piškóty namočené do vychladnutej kávy zmiešanej s rumom. Na piškóty natrieme tretinu tvarohového krému. Dvakrát zopakujeme vrstvu piškót a krému.

3. Vrchnú vrstvu krému uhladíme a posypeme kakaom a škoricou. Na 12 hodín dáme stuhnúť do chladničky, nakrájame a podávame.

 

Má takmer 80, visí na skale s vŕtačkou a robí pre deti turistickú cestu. Za vlastné
Špenátová polievka s haluškami
Týranie sviečkami, pichanie ihlicami: Bátorička mala najviac obetí umučiť v Sárvári, Maďari ju za vrahyňu nemajú

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×