Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracia panvica

08.06.2018 (20/2018) Príprava: 30 minút; Množstvo: 4 porcie
Kuracia panvica
1 fotografia v galérii
Kuracia panvica
Autor fotografie: Dušan Křístek

POTREBUJEME:

4 kuracie stehná, 300 g šampiňónov, 1 cibuľa, 2 paradajky, 300 ml paradajkového pyré, 1 kocka bujónu, 100 g olív, olivový olej, čierne korenie, soľ

POSTUP:

1. Nasolené kuracie stehná opečieme na oleji z každej strany. Keď majú zlatistú krustu, odložíme ich do hrnca na teplé miesto.

2. Do rovnakej panvice dáme restovať cibuľu a nakrájané šampiňóny. Orestované pridáme do hrnca k mäsu. Primiešame pokrájané paradajky, kocku bujónu a nadrobno nasekané olivy. Prilejeme paradajkové pyré a okoreníme.

3. Dusíme asi 40 minút, kým nebude kura hotové aj pri kosti.

 

Má takmer 80, visí na skale s vŕtačkou a robí pre deti turistickú cestu. Za vlastné
Špenátová polievka s haluškami
Týranie sviečkami, pichanie ihlicami: Bátorička mala najviac obetí umučiť v Sárvári, Maďari ju za vrahyňu nemajú

VIDEO
© Život Publishing, a.s. Autorské práva
sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu.
Spravodajská licencia vyhradená.

Zobrazenie: mobil | klasické

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×